En skreddersydd opplevelse for deg

Canvas Hotel Telemark er ikke som andre hotell. Vi er en oase midt i ødemarken, 2 km fra nærmeste bilvei, og 7 km fra nærmeste bosetning. Det er et sted for å nyte den storslåtte naturen som indre Telemark kan by på, til fots, med en fiskestang og kano, eller aller helst med en stisykkel.

Her beskriver vi en vanlig helg:

Ankomstdag

Vi møter deg ved parkeringen et par kilometer fra hotellet, enten kl 16:00 eller 18:00. Bagasjen kjøres opp til hotellet med separat transport. Vi prøver å legge til rette for at alle får tatt en liten tur på sykkel eller på beina ved ankomst. Du kan også bare nyte noe godt i glasset i loungen, foran en av våre ildsteder eller i en av badstuene. Sykkelen har du tatt med selv eller leier av oss. Vi har i år elektriske sykler til leie.

Middagen serveres kl 20:30

Middagen ved Canvas

Våre måltider serveres i vår restaurant eller lounge. Her serverer våre kokker og guider en herlig 3-retters som nytes sammen med de du akkurat har truffet, eller de du kommer sammen med. Drikke sørger våre guider for at du får en god anbefaling hva som passer til.

Dag 2 oppstart

Dere blir vekket med kaffe i yurten, deretter en solid frokost i vår restaurant eller utendørs. Vi planlegger dagen ut fra vær, ønsker og føreforhold, slik at den blir optimal for alle. Våre guider deler dere også inn etter nivå slik at alle kan finne en gruppe de kan ha det fint på tur med.

Dag 2

Vi kommer tilbake til lunsj og har en rolig stund i yurten, eller med annen aktivitet. De som ønsker å  ta en ettermiddagstur kan gjøre det, eller dere kan velge å nyte stillheten i vår camp mens de andre er på tur.

Dag 2 +

Etter en dag med mye mosjon og frisk luft, smaker det ekstra godt med et forfriskende bad i tjernet, etterfulgt av badstue med noe godt i glasset.

I loungen kan du kjøpe litt snacks eller noe å drikke, før vi igjen inntar en herlig 3-retters mellom kl åtte og ni.

Avreisedag

Dere blir vekket med kaffe i yurten, deretter en solid frokost. Vi tar en tur på sykkelen før lunsj og utsjekk kl 14.00.