Stillinger ledig ved Canvas

Canvas er til enhver tid på jakt etter nøkkelpersoner til å være med videre i vår utvikling. Vi har tre destinasjoner som alle trenger dedikerte og ansvarsfulle personer til å gi våre kunder den unike opplevelsen vi ønsker å skape for våre gjester. Vi seiler fremover og vil ha de riktige menneskene med på vårt seilas.

Restaurant og mat

Vi søker kokker, hovmestere og bartenedere

Har du lang erfaring som kokk, hovmester eller bartender så ser vi etter akkurat deg. Våre ansatte er med på utviklingen av våre destinasjoner. Vi ønsker deg som ønsker å være med å bygge opp merkevaren og konsepter sammen med teamet. Send din søknad til og CV, med referanser til : activity@canvashotel.no

Merk med stillingen du søker.

Denne stillingen finnes det ikke mange av

Stisykkelguide

Våre eiere er dedikerte stisyklister og Canvas er stisykkel. Derfor søker vi guider for 2021 sesongen, med mulighet for forlengelse. Vi søker spesielt etter deg som bor i eller i nærheten av Arendalsområde og som kjenner nettverkene vi har på Birkenlund.

Ved interesse send søknad med CV og referanser til activity@canvashotel.no

Merk søknad «Stisykkelguide»

Sørlandets beste arbeidsplass?

Vi søker aktivitetsledere til Arendal

Canvas er aktiviteter og vi ønsker at våre gjester får den beste opplevelsen hos oss. Kan du instruere i seiling, windsurfing og kajakk mm så er du kanskje den vi ser etter. Dialog, utleie, instruksjon og evnen til å gi våre gjester en unik opplevelse vil være viktig i stillingen. Søker må være over 18 år.

 

Send søknad, med CV og referanser til : activity@canvashotel.no

Merk tydelig hvilken stilling du søker.